Vloer- & tegelwerken

Een van de specialiteiten van aannemer Guy Verschueren zijn vloer- en tegelwerken. Een goede vloer- en tegelzetter wordt gekenmerkt door zijn precisie en fijnheid van werken. Een volgens de regels van de kunst geplaatste vloer of tegelwand vraagt om een exacte uitvoering. Aannemingen Verschueren blinkt uit als het om uw vloeren en tegels gaat: van betonvloeren in garages, keramische vloeren, natuurstenen vloeren, betegeling van keukens, badkamers, enz. Niet enkel binnenvloerwerk, maar ook het bevloeren van terrassen is onze specialiteit.

Grote tegels, of eerder klein formaat, vast verband of wild verband, prachtige mozaïeken, het is allemaal de keuze van de klant. Wij zijn wel dermate van de nieuwste trends op de hoogte dat we jou het juiste advies kunnen geven rond hardheid van vloeren, kleurgebruik, onderhoudsgemak, enz.

Guy Verschueren heeft met heel wat bouw-, vloer- en tegelbedrijven uit de omgeving nauwe contacten en relaties, waardoor we voor jou de beste kwaliteit aan de scherpste prijzen kunnen bedingen.

Contacteer ons
Gratis prijsofferte

Wij kunnen zeer flexibel omgaan met de specifieke wensen van de klant daar er rechtstreeks contact wordt gelegd tussen klant en bedrijf.

Vraag direct aan